B-Henkilöautokortti            HUOM hinnasto ei ole voimassa. Päivitämme uuden ajokorttilain mukaiset koulutuspalvelut 25.6 mennessä,
Voit kuitenkin ilmoittautua kurssille kohdasta ”seuraavat kurssit”

 

Ajokorttikurssimme on saanut paljon hyvää palautetta asiakkailtamme. Me kannustamme sinua osaamiseen ja meillä koet onnistumisia. Olemme panostaneet teoriatuntien viihtyvyyteen ja tapaan opettaa kannustavasti autolla ajamiseen liittyviä aiheita. Tunnit etenevät sujuvasti mukavassa opetusilmapiirissä.
Usein kuulemme oppilaiden sanovan ”täällä olisi viihtynyt pidempäänkin”

Ainoana autokouluna Espoossa, käytämme teoriaopetuksessa pääkaupunkiseudun liikennetilanteista tehtyä opetusmateriaalia, tämä parantaa sinun ajokoe menestystä ja tekee sinusta valmiimman kuljettajan.
Meidän kautta saat uusimmat ja laadukkaimmat itseopiskelu- ja harjoitteluohjelmat verkossa, jotka lisäävät opetuksen monipuolisuutta. Halutessasi voit suorittaa opetuksen myös verkossa.

Erityisesti ajo-opetuksen ensimmäiset tunnit ovat oppimisen kannalta tärkeitä. Meillä saat aloittaa ajoharjoittelun rauhallisella ja suojaisella alueella ja tämä tekee ajamisesta paineettoman, mutta koet onnistumista jo ensi metreillä. Halutessasi voit suorittaa autokoulun myös automaattivaihteisella autolla.

Ajokokeen vaatimustason kiristyessä ja opetusmäärän vähentyessä on erittäin tärkeätä saada laadukasta ajo-opetusta monipuolisessa liikenneympäristössä, kannustavien opettajien kanssa. Näin säästät selvää rahaa.

 

 

 

seuraavatkurssit3hinnasto4lukujärjestys5rahoitustarjous4