Riskienhallintakoulutus

 

Riskienhallintakoulutus sisältää 4 tuntia teoria-opetusta ja 4 tuntia ajo-opetusta. Koulutuksessa keskitytään liikenteen riskien tunnistamiseen ja niiden välttämiseen sekä annetaan hyvä valmius hallita omaa ajamista, siksi käytämme nimeä ”riskienhallintakoulutus”

Teoria-opetuksessa (4h) lisäämme sinun osaamista, miten omalla toiminnallasi voit hallita liikenteen riskejä ja miten nykyaikainen ajoneuvotekniikka tekee ajamisesta turvallisemman.

Jos aikataulusi on kiireinen, voit suorittaa riskienhallintakoulutuksen teoriaosan myös verkossa, oman aikataulun mukaisesti.

Ajo-opetuksessa (4h) annamme paremmat valmiudet taajama- ja maantieajamiseen sekä käymme liukkaan ajon suorittamassa Vihdin ajoharjoitteluradalla.  Vain ja ainoastaan aidolla autolla suoritetut ajoharjoitukset vastaavat realistista auton käyttäytymistä. Teknisesti alkeelliset ajosimulaattorit voivat antaa jopa vääränlaisen kuvan auton hallinnan rajallisuudesta tai osaamisen realistisuudesta. Tämän takia, meillä suoritettu ajo-opetus liukkaalla, tekee sinusta turvallisemman kuljettajan.

Sinulla tulee olla riskienhallintakoulutus suoritettuna ennen ajokoetta. Koulutus on pakollinen myös opetuslupa-oppilaille.

Ajokortillinen!
Jos olet saanut B-ajokortin ennen 1.7.2018, sinun tulee suorittaa riskienhallintakoulutus, joka korvaa harjoittelu- ja syventävän vaiheen aikaisemmat koulutukset.

Riskienhallintakoulutus tulee suorittaa 2 vuoden sisällä, B-ajokortti ajokokeen läpäisystä (ajo-oikeuden alkamisesta)