OPETUSLUPA

Opetuslupa-opetus on erittäin hyvä menetelmä tehdä nuoresta hyvä, turvallinen ja sujuva autonkuljettaja.  Meidän kautta saat vaadittavan alkuopetuksen (EAS) 4 oppituntia sekä riskienhallintakoulutuksen (RTK) 8 oppituntia.

Alkuopetuksen (4h) tarkoituksena on antaa ajamiseen liittyvät perusteet kuten: liikennejärjestelmä, kuljettajan vastuut, liikennesäännöt ym. Tämän koulutuksen jälkeen voit käydä teoriakokeessa ja aloittaa ajo-opetusharjoittelun, muiden edellytysten täyttyessä.

Ainoana autokouluna Espoossa olemme räätälöineet live teoria-opetuksen sisällöt vastaamaan pääkaupunkiseudun liikennetilanteita. Linkitämme aiheisiin sopiva esimerkkejä jotka helpottavat ajamista ja antaa paremmat valmiudet ajokoetta varten. Näin teet opettamisesta myös sujuvampaa ja säästät selvää aikaa ja rahaa.
Alkuopetus järjestetään ”yhden illan periaatteella” 4x45min yhteensä 3h. Opetus toteutetaan käytännönläheisesti, mutta sujuvasti ja vuorovaikutteisesti. Tämä tekee tunneista mielenkiintoiset ja rennot.
Nyt myös mahdollisuus suorittaa verkko-opetuksena oman aikataulun mukaisesti joustavasti, kysy lisää.

Riskienhallintakoulutuksen pakollisen osan, ajaminen liukkaalla, suoritamme Vihdin ajoharjoitteluradalla.  Vain ja ainoastaan aidolla autolla suoritetut ajoharjoitukset vastaavat realistista auton käyttäytymistä. Teknisesti alkeelliset ajosimulaattorit voivat antaa jopa vääränlaisen kuvan auton hallinnan rajallisuudesta tai osaamisen realistisuudesta. Tämän takia, meillä suoritettu opetus liukkaalla ajamiseen tekee sinusta paremman kuljettajan.

Verkko-opiskelu on nykyaikainen tapa parantaa kuljettajan tietämystä liikenteen monimuotoisista säännöistä. Tarjoamme teillä kuljettajaopetuksen parhaimman ja nykyaikaisimman verkko-opiskeluympäristön WEBAUTOn. Liikennetilanteet ovat nuorelle kuljettajalle haasteellisia, mutta itseopiskelu omalla aikataululla tekee oppimisesta tehokasta ja mielenkiintoista. Laadukkaan verkko-opiskelu ympäristön saat meiltä, kysy lisää!

Voit halutessasi suorittaa ensin alkuopetuksen (EAS) ja myöhemmin riskienhallintakoulutuksen.

Lisätietoa opetusluvasta voit tiedustella Ajovarma Oy valtakunnallisesta palvelunumerosta: 075 323 9999  arkisin ma-pe 8-15.45

Katso opetussuunnitelma tästä ja huomaat, että meiltä saat enemmän.