Alkuopetus, ensimmäistä ajokorttia suorittavan koulutus (EAS)

Ensimmäisen ajokortin suorittajan pakollinen alkuopetus, 4 tunnin teoriakoulutus (EAS).

Tämä koulutus on kaikkien käytävä, joiden tarkoituksena on suorittaa mopo, moottoripyörä tai henkilöauton ajokortti. Tämä koulutus on myös opetuslupa-oppilaan suoritettava.

Koulutusvelvollisuutta sinulla ei kuitenkaan ole, jos sinulla on joku aikaisempi ajokortti. Tämän koulutuksen käymisestä on kuitenkin erittäin paljon hyötyä, koska liikennesäännöt muuttuvat tai joskus jopa unohtuvat.

Koulutuksessa annetaan perustiedot liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.

Ainoana autokouluna Espoossa, käytämme live  teoriaopetuksessa pääkaupunkiseudun liikennetilanteista tehtyä opetusmateriaalia, tämä parantaa sinun ajokoe menestystä ja tekee sinusta valmiimman kuljettajan.

Koulutus järjestetään ”yhden illan periaatteella” 4x45min yhteensä 3h. Opetus toteutetaan käytännönläheisesti, mutta sujuvasti ja vuorovaikutteisesti. Tämä tekee tunneista mielenkiintoiset ja rennot.
Halutessasi voit suorittaa kaikki teoria-opetuksen myös verkossa oman aikataulun mukaan, kysy lisää.

Koulutuksen jälkeen voit suorittaa teoriakokeen ikävaatimuksen täyttyessä.