Yhteydenotto: info(at)autokouluespoo.fi tai puhelimitse: 050 308 1644 (jätä viesti niin olemme yhteydessä)

Lisäopetus ajokortin omaavalle

Joskus tarvitsemme kannustavaa lisäharjoitusta ajotaidon kartuttamiseksi tai sen parantamiseksi. Kynnys itsenäiselle ajoharjoittelulle voi olla suuri tai kova jännitys  estää turvallisen ajamisen ja siihen keskittymisen. Mukava, kannustava ja rauhallinen liikenneopettaja saa sinut pienellä harjoittelulla taas nauttimaan ajamisesta. Ajamista voi harjoitella myös automaattivaihteisella autolla. Autamme mielellämme!

Ajo-opetustunti a´50 min 89€
3 tuntia 250€

5 tuntia 400€

Terveysperusteinen ajokyvyn arviointi 

On lääkärin määräämä ajonäyte, jossa lähetteen mukaisesti arvioidaan näytteen suorittajan kykyä selvitä normaalista autolla ajamisesta tavallisessa liikenneympäristössä. Ajonäyte ei ole ns. perinteinen ajokoe Inssi”
Ajonäytteestä laaditaan lausunto, jossa on kirjattu tehdyt havainnot ja tarvittaessa arvio ajotaidosta.
Hinta: 200€ sisältää: alkukartoituksen, suunnitelman laatimisen, ajonäytteen sekä lausunnon kirjoittamisen

Ajokokeen uusinta

Ajokokeen uusinta ajo-oikeuden takaisin saamiseksi:
Sinun tulee suorittaa teoriakoe Ajovarma Oy:ssä ja meiltä saat harjoitteluohjelman jolla voit kerrata liikennesäännöt. Ajokokeen voit varata ja suorittaa, kun teoriakoe on suoritettu. Me vuokraamme sinulle ajokoetta varten manuaali- tai automaattivaihteisen kouluauton. Jos sinulla on ajotaukoa useampi vuosi, suosittelemme muutaman ajotunnin ottamista, jotta liikenneympäristö tulee tutuksi ja ajorutiini palautuu.

Auton vuokraus ajokokeeseen + ajamista opettajan kanssa 50min 210€

Ajokieltokoulutus