Yhteydenotto: info(at)autokouluespoo.fi tai puhelimitse: 050 308 1644 (jätä viesti niin olemme yhteydessä)

Lisäopetus ajokortin omaavalle

Joskus tarvitsemme kannustavaa lisäharjoitusta ajotaidon kartuttamiseksi tai sen parantamiseksi. Kynnys itsenäiselle ajoharjoittelulle voi olla suuri tai kova jännitys  estää turvallisen ajamisen ja siihen keskittymisen. Mukava, kannustava ja rauhallinen liikenneopettaja saa sinut pienellä harjoittelulla taas nauttimaan ajamisesta. Ajamista voi harjoitella myös automaattivaihteisella autolla. Autamme mielellämme!

Ajo-opetustunti a´50 min 89€
3 tuntia 250€

5 tuntia 400€

Terveysperusteinen ajokyvyn arviointi 

On lääkärin määräämä ajonäyte, jossa lähetteen mukaisesti arvioidaan näytteen suorittajan kykyä selvitä normaalista autolla ajamisesta tavallisessa liikenneympäristössä. Ajonäyte ei ole ns. perinteinen ajokoe Inssi”
Ajonäytteestä laaditaan lausunto, jossa on kirjattu tehdyt havainnot ja tarvittaessa arvio ajotaidosta.
Hinta: 200€ sisältää: alkukartoituksen, suunnitelman laatimisen, ajonäytteen sekä lausunnon kirjoittamisen

Ajokokeen uusinta

Ajokokeen uusinta ajo-oikeuden takaisin saamiseksi:
Sinun tulee suorittaa teoriakoe Ajovarma Oy:ssä ja meiltä saat harjoitteluohjelman jolla voit kerrata liikennesäännöt. Ajokokeen voit varata ja suorittaa, kun teoriakoe on suoritettu. Me vuokraamme sinulle ajokoetta varten manuaali- tai automaattivaihteisen kouluauton. Jos sinulla on ajotaukoa useampi vuosi, suosittelemme muutaman ajotunnin ottamista, jotta liikenneympäristö tulee tutuksi ja ajorutiini palautuu.

Auton vuokraus ajokokeeseen + ajamista opettajan kanssa 50min 210€

Ajokieltokoulutus

Verkko-opetus

Henkilöauto- ja moottoripyöräkortin suorittamisen jälkeen alkaa kahden vuoden tarkempi seurantajakso, eli rikkomusseuranta. Mikäli syyllistyt kuljettajana tänä aikana yhteen tai useampaan liikennerikokseen tai -rikkomukseen, voidaan sinut määrätä ajokieltoon. Ajokortti palautetaan kuljettajalle, kun varsinainen ajokielto loppuu ja ajokieltokoulutus on suoritettu. Ajokieltokoulutus sisältää 4 tuntia teoriaopetusta, jossa käsitellään kuljettajien riskikäyttäytymistä ja niiden vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Koulutuksen jälkeen saat todistuksen, joka toimitetaan poliisille.

Koulutuksen tavoitteena on, että koulutukseen osallistuva tunnistaa oman käyttäytymisensä riskitekijöitä, pohtii itsenäisesti, kouluttajan tuella sekä vertaisryhmässä syitä ja taustatekijöitä riskikäyttäytymiselle, saa tietoa liikenteen riskeistä sekä löytää itsenäisesti tai tuetusti ratkaisukeinoja riskikäyttäytymisen ehkäisemiseksi.
Koulutukset järjestetään noin kerran viikossa, hinta 149€
Ei alkavia kursseja tällä hetkellä.
Ilmoittaudu tästä ajokieltokoulutus