OPETUSLUPA

Opetuslupa-opetus on erittäin hyvä menetelmä tehdä nuoresta hyvä, turvallinen ja sujuva autonkuljettaja.  Meidän kautta saat vaadittavan alkuopetuksen (EAS) 4 oppituntia sekä riskienhallintakoulutuksen (RTK) 8 oppituntia.

EAS, alkuopetuksen (4h) tarkoituksena on antaa ajamiseen liittyvät perusteet kuten: liikennejärjestelmä, kuljettajan vastuut, liikennesäännöt ym. Tämän koulutuksen jälkeen voit käydä teoriakokeessa ja aloittaa ajo-opetusharjoittelun, muiden edellytysten täyttyessä.

Ainoana autokouluna Espoossa olemme räätälöineet live teoria-opetuksen sisällöt vastaamaan pääkaupunkiseudun liikennetilanteita. Linkitämme aiheisiin sopiva esimerkkejä jotka helpottavat ajamista ja antaa paremmat valmiudet ajokoetta varten. Näin teet opettamisesta myös sujuvampaa ja säästät selvää aikaa ja rahaa.
Alkuopetus järjestetään ”yhden illan periaatteella” 4x45min yhteensä 3h. Opetus toteutetaan käytännönläheisesti, mutta sujuvasti ja vuorovaikutteisesti. Tämä tekee tunneista mielenkiintoiset ja rennot.

Verkko-opiskelu, voit suorittaa alkuopetuksen myös verkko-opetuksena oman aikataulun mukaisesti joustavasti, Ilmoittaudu verkko-opetukseen ja lähetämme sinulle kirjautumisohjeet. Suoritettuasi 4 verkkotuntia, lähetämme sinulle siitä todistuksen, jonka tarvitset teoriakokeeseen sekä ajo-opetukseen.

(RTK) Riskienhallintakoulutuksen pakollisen osan, ajaminen liukkaalla, suoritamme Vihdin ajoharjoitteluradalla.  Vain ja ainoastaan aidolla autolla suoritetut ajoharjoitukset vastaavat realistista auton käyttäytymistä. Teknisesti alkeelliset ajosimulaattorit voivat antaa jopa vääränlaisen kuvan auton hallinnan rajallisuudesta tai osaamisen realistisuudesta. Tämän takia, meillä suoritettu opetus liukkaalla ajamiseen tekee sinusta paremman kuljettajan.

Tarvitset EAS ja RTK- todistuksen mukaasi kun suoritat toeriakoetta (EAS) tai ajokoetta (RTK), todistus toimitetaan oppilaalle, kun maksu näkyy suoritettuna!