Ilmoittautumisen jälkeen saat ohjeet. Verkkotunnit aktivoidaan maksusuorituksen jälkeen noin yhden arkipäivän aikana.
Kun olet suorittanut verkossa EAS-opetuksen, lähetämme siitä aina automaattisesti todistuksen Ajovarmalle
sekä oppilaalle.

Opetuslupa
Sinulla on hyvä mahdollisuus suorittaa ajokortti opetusluvalla. Ajokortin suorittaminen opetusluvalla edellyttää kuitenkin opetusta, jotka tulee suorittaa autokoulussa. Hyvä tietää, ettei sinun tarvitse suorittaa EAS-opetusta, jos sinulla on joku muu ajokortti, esim. AM 120. Meillä on tarjolla sinulle erilaisia paketteja, järkevään ja kilpailukykyiseen hintaan.


EAS-koulutus (4x45min)
Sinun pitää aina tehdä ensimmäisen ajokortin koulutus, jos olet suorittamassa mitä tahansa ajokorttiluokkaa, eikä sinulla ole mitään aikaisempaa ajokorttia. Meillä on tarjolla monta vaihtoehtoa suorittaa vaadittava opetus, valitse itsellesi sopivin kaikki ovat yhtä laadukkaita. Verkkotunneilla opetuskieli Suomi, Ruotsi ja Englanti.
Kun olet suorittanut EAS-opetuksen ja maksut on suoritettu, saat todistuksen sähköisesti.


RTK-koulutus
Kun suoritat ajokorttiopetuksen, sinun kuuluu suorittaa pakollisena opetuksena autokoulussa RTK-koulutus (riskientunnistamiskoulutus), johon kuuluu 4x45min teoriaopetusta verkossa sekä 4x50min ajoharjoittelua. Tämä koulutus osa sinun tulee olla suoritettuna ennen kuin menet ajokokeeseen. Me annamme sinulle laadukkaan opetuksen edulliseen hintaan. Sinulla on mahdollisuus valita erilaisista paketeista itsellesi sopivin.

Opetukset suoritetaan verkko-opetuksena, sinulle sopivana ajankohtana. Voit suorittaa yhden tunnin kerralla tai kaikki samalla kertaa. Verkko-opetus sisältää tehtäviä ja videoita.
RTK-ajoharjoitukset sovitaan opettajan kanssa sopivaan ajankohtaan.